Get Adobe Flash player
Advarsel
  • Only registered users may add new posts, please login
Ditte Skjold: Julehilsen
Kære jer alle sammen, hver og en. Tusind tak for jeres imødekommenhed og forståelse for denne lille families udfordringer. Jeg er ovenud lettet over endelige at have fundet et firma, hvor omsorg og forståelse for brugerens behov og vanskeligheder er vigtigere end noget andet. Det gør hele forskellen for os her som familie. At kørslen fungerer så godt, betyder mere overskud for min datter til at klare de andre udfordringer hun skal igennem i sin skoletid. Det giver en gladere pige når hun kommer hjem. Jeg er meget taknemmelig! Så tusind tak for det knokleri jeg forstiller mig i gør for at få logistik og de menneskelige aspekter til at gå op i en højere enhed. Oh, jo..forøvrigt... Rigtig glædelig jul! Hilsen Ditte & Sille Frederikssund.

Onsdag, 1. december 2021 13:41
Kasper Haahr: Tak
Kære Bilcentral Tusinde tak for den dejlige godtepose, den blev jeg rigtig glad for. Jeg er glad for at køre med jer? Et forsinket godt nytår til jer alle, håber vi snart kan køre sammen igen. Kærlig hilsen Kasper og familie

Lørdag, 9. januar 2021 11:17
Nikolaj Janaka Hansen: Glædelig jul
Kære alle på Bilcentralen. Tusind tak for den flotte godtepose, jeg har fået af jer. I er søde alle sammen og tak for sikker kørsel. Glædelig jul og godt nytår og på gensyn i det nye år, når Pibergården åbner op igen. Mange hilsner Nikolaj Janaka og min far og mor

Tirsdag, 22. december 2020 10:59
Kristine: God jul
Rigtig glædelig jul. Min Martin er simpelthen så glad for at køre i de røde busser. Alle i BilCentralen ønskes en dejlig jul og et godt Nytår.

Lørdag, 19. december 2020 13:45
Michelle Siersbøl: Jul
Glædelig jul alle sammen?

Lørdag, 19. december 2020 12:58
Louise Rasmussen: Glædelig Jul
I ønskes alle sammen på Bilcentralen en rigtig glædelig JUL og godt Nytår, Tak for det gamle og for en masse gode køretimer.

Lørdag, 19. december 2020 12:49
Mia Sommer: Julehilsen
Rigtig glædelig jul til jer alle???‍?

Torsdag, 10. december 2020 21:28
mathilda florman: jul 2020
glædlig jul og godt nytår til bilcentralen kh mathilda florman

Onsdag, 9. december 2020 15:58
Chammilla : Glædelig jul
Glædelig jul til Bilcentralen!

Tirsdag, 8. december 2020 22:42
Powered by Phoca Guestbook