Verdens bedste øllebrød!>
>>
>>
Ingredienser:
1 pk. mørkt rugbrød (uden kærner og ca. 14 skiver)
1-2 dl. vand
1 fl NISSEN-hvidtøl fra Humleby 33 cl)
300 g sukker
evt
Kanel
piskefløde
kom rugbrød, vand, juleøl og sukker i en gryde.
kog det hele op ca. 10 minutter under omrøring
blend det derefter
og servere det herefter med kold piskefløde
tilsæt evt. lidt Kanel ved juletid!
tilsæt evt. vand eller sukker efter behag
børn elsker den - og du har morgenmad til cirka en uge.
velbekommen!
Nissemor
Se også
Mariannes Øl-kage
375 gram mørk farin
355 gram mel
1 tsk natron
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
1 tsk nelliker
1 tsk allehånde
1 fl NISSEN’s hvidtøl
Sådan gør du:
Bland det tørre og tilsæt hvidtøl.
Hældes i smurt brødform (str. 1 ½ liter )
Bages 160 grader varmluft 1 ¼ - 1 ½ time
Skæres i skiver og smøres evnt med smør.